Komodo

komodo

Komodo Island, Komodo National Park: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Komodo Island i Komodo National Park, Indonesien på TripAdvisor. Komodovaranen är en mäktig syn och den har inga fiender. Följ med på en hisnande båtresa till Komodo i fjärran Indonesien och möt urtidsödlorna. Komodo är mest känt för sina jättevaraner. Den skulle inte tacka nej till en nyfiken expeditionsmedlem till middag. Författaren och journalisten Peter Hanneberg skriver dagbok för Allt om Resor från National Geographics expedition på Söderhavet. EXPEDITION SÖDERHAVET: DEL 6.

Komodo - Member States

Josefine Nilsson - 28 July, Alla får ett leende på läpparna nu när vi tredje dagen börjar vänja oss vid den upprepande väckningsfrasen från nedre våningen. Flyg från Bali till Flores. Men jag har gott om tid. Skulle du rekommendera sportklädsel för den här platsen eller aktiviteten?

Komodo - har

När vi återigen börjar köra står solen högt på himlen och snart är det bara hav så långt ögat kan nå. En kulle med graders utsikt. Det är ett italienskt kortspel, säger Pepe och halar fram en speciell kortlek med olika figurer och symboler. På ön Komodo har man funnit neolitiska gravar, föremål och megaliter. Är det här en nationalpark? Det doftar gott av kaffet som Pepe och John precis har hällt upp i sina koppar. komodo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *