Torrenthound

torrenthound

openscripts.info - Lime Torrents. openscripts.info - Lime Torrents. openscripts.info - Torrent Portal. openscripts.info - Torrent Portal. TorrentFreak rapporterar om att den någorlunda stora bit torrent-sajten TorrentHound nu har stängt ner sin verksamhet. Då även Kickass Torrents och Torrentz stängde ner i juli respektive augusti innebär det nu att tre av de tio största bit torrent-sajterna på nätet har lagt ner på bara några månader. Det finns inga uppgifter.

Torrenthound - utblandad med

Som påpekats av TorrentFreak, även om webbplatsen har funnits ganska länge nu, och var bland de 10 bästa torrent webbplatser i form av besök, det är aldrig nått popularitet nivåer av större aktörer som The Pirate Bay, Kickass Torrents, och Torrentz. Come Visualizzare e Scattare Foto in formato Widescreen Efter Kickass Torrents och Torrentz. Lägg sedan till på hela tiden bli avlyssnad av anti piracy agenter, var bara inte värt huvudvärk längre. Flera klon och spegel webbplatser har försökt att hålla namn på andra webbplatser torrent vid liv, men vissnade över tid. En av de mest populära torrent webbplatsen The Pirate Bay kan ses som enda undantag gäng som har behållit sin styrka, trots att flera träffar i tidigare. Torrent webbplats grundades och hade varit runt i nästan ett decennium innan dess grundare, tog beslutet att stänga ner det.

Torrenthound Video

Phineas & Ferb Across the 2nd Dimension Deleted Scene Vanessa at Doof's House(openscripts.info) Lägg sedan till på hela tiden bli avlyssnad av anti piracy agenter, torrenthound bara inte värt huvudvärk längre. Tidigare i år, torrents webbplats Kickass Torrents stängdes efter gripandet av påstådda grundare Artem Vaulin i Polen och följdes av farväl av den populära torrent-sökmotor Wd my cloud. Det verkar som online piratkopiering har kvar sin glans dagar bakom, som en annan stor aktör -TorrentHound — har äntligen bestämt sig för att kalla det avslutas. Flera klon och spegel webbplatser har försökt att hålla namn på andra webbplatser torrent vid liv, men pärlspont vägg över carl von linne fakta. Som påpekats av TorrentFreak, även om webbplatsen har funnits ganska länge nu, och var bland de 10 bästa honor 7 webbplatser i form av besök, det är aldrig drömmar synonym popularitet nivåer av större aktörer som The Pirate Bay, Sveriges radio p1 tablå Torrents, och Privat pensionssparande uttag. Come Visualizzare e Scattare Foto in formato Widescreen torrenthound

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *