Solskydd

solskydd

Dvs om du normalt kan vara ute i solen utan att bränna (rodna) dig i 10min och applicerar en SPF 15 solskydd gör att du kan vistas i solen i min. (en faktor som är 15 gånger längre). Detta är en grov uppskattning som beror på hudtyp, intensiteten av solljuset och mängden av solskyddsmedel som används men en. Vi har samlat produkter som har solskyddsfaktor (SPF) och som ger ett bra och tryggt solskydd. Beställ idag med fri frakt och snabb leverans. Sveriges största solskyddskedja. Hos oss hittar ni markiser, solskydd, lamellgardiner, plisségardiner, rullgardiner, persienner m.m.

Solskydd - special edition

Kläder, hatt och solglasögon är enkla och effektiva skydd. Röd hud är lika med stopptecken. Han understryker vikten av att använda sunt förnuft i solen. Hårfärgen är röd eller ljusblond och dina ögon blå eller gröna. Gör som många av våra nöjda kunder och låt oss hjälpa dig.

Solskydd - kommer

Graden av skydd som ett solskyddsmedel ger vid normal användning mäts i form av dess solskyddsfaktor. Alla vår produkter är svensktillverkade och håller högsta kvalitet, och hela vårt sortiment går att måttbeställa. Tänk på att solen kan vara mycket starkare utomlands. Gör som många av våra nöjda kunder och låt oss hjälpa dig. Det gör mer skada än nytta. När det äntligen är dags för semester har många längtat efter att få njuta av sol och värme. solskydd

Solskydd Video

Apotekets Kemiexpert svarar på frågor om solskydd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *