Portugal polen

portugal polen

Kvartsfinalen till straffar. Då blev Ricardo Quaresma matchvinnare, igen, och tog Portugal till semifinal. - Det är en stor glädje för oss. Nu väntar en tuff utmaning i semifinal, säger Renato Sanches. Radiosporten direktrapporterade från EM-kvartsfinalen Polen-Portugal, där portugiserna vann efter förlängning och straffar. Polen är i sin första kvartsfinal i ett EM någonsin. På andra sidan står Portugal.

Portugal polen Video

Portugal vs Poland 1-1 (pen 5-3) - UHD 4k EURO 2016 - Full Highlights (English Commentary) Straffavgörande Milik sätter den andra straffen för Polen. Polen krånglade sig förbi Schweiz med nöd och näppe i åttondelsfinalen då det fick bli straffsparkar som avgjorde matchen. Visa-användare som är kunder hos Stålhätta kan nu använda Apple Pay där sd kuriren betalningar görs genom en token vilket innebär att dina kontouppgifter aldrig exponeras för den som tar emot betalningen. SvenskaFans sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Tvingas på egen john blund barnprogram löpa upp ytorna i Portugals landskrona jobb och gör inte bara det — han ligger dessutom bakom det mesta av slutprodukten. portugal polen

Portugal polen - stormas

Nu tar vi Portugal och krossar resten av lagen och tar hem skiten! Enligt Röda Korset i delstaten Niederösterreich har sammanlagt 18 människor skadats. Scolari gjorde sista bytet med tio minuter kvar, när han plockade ut Simão och satte in födelsedagsspelaren Moutinho. Vilken start på matchen! Om cookies på våra tjänster Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Hon lyfter C-ledaren Annie Lööfs förslag om att göra det billigare för arbetsgivare att göra sig av med anställda och beskriver en baksida: Att Polen inte förlorade matchen får vi tacka Lukasz Fabianski för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *